Hitta din naturliga väg

- kurs i personlig utveckling


Vad skulle det innebära för dig att hitta Din naturliga väg i livet?

Upplever du att du står och trampar och inte kommer någon vart? Känner du att du saknar en tydlig riktning i livet? Glömmer du att stanna upp för att känna, dofta och uppleva det som pågår runt omkring dig? Då kan den här kursen vara helt rätt för dig. 

Enligt Taoismen finns det en väg för oss som vi är ämnade att följa. Om vi gör det är vi som del av ett flöde och livet blir enkelt. Kursen är inspirerad av Taoism, yin & yang, mindfulness och har även inslag av coachande frågeställningar. Du kommer att med hjälp av olika övningar kunna utforska nuläget, passionen, framtiden och dina fem sinnen. Övningarna kommer att hjälpa dig att se klarare på dig själv och livet samt att landa och njuta av livet som faktiskt pågår just nu. 

Praktisk information:
E-kursen pågår under fyra veckor. Det går att logga in på kurssidan via dator, ipad eller iphone. Varje vecka och under hela kursen blir du vägledd genom övningarna via film och text.

Vecka 1:
Avslappningsövningar, din aktuella livsmatris, hörandet, qi-andning.

Vecka 2:
Mindfulness, seendet, din tid, yinyoga.

Vecka 3:
Din passion, på scenen, doft & smak, självkänsla.

Vecka 4:
Mitt framtidsjag, intentioner, kännande, yoga flow.

Detta ingår:
• 2 guidade avslappningsövningar
• 7 guidade mindfulnessövningar
• 1 guidad kroppsscanning
• Guidad meditation – Ditt framtidsjag
• Guidad meditation – På scenen
• 1 qi-andningspass (40 min) - De fem elementen
• 1 yinyogapass (60 min) – Den naturliga vägen
• 1 yogaflow (30 min) – Let it flow
• 8 övriga övningar
 


"Det här kursen är en bra startpunkt för att upptäcka dig själv och fundera över hur du vill att ditt liv ska se ut. Yoga o meditation är en del av resan för att hitta lugnet inom dig och för att leva i nuet." /Britt Danielsson

"Ett fantastiskt bra upplägg på kursen lätt att ta till sig rekommenderar varmt denna kurs."/Annkie Nilsson

"
Tyckte mycket om denna kurs, väldigt bra övningar som var både praktiska och skriftliga. Det var skönt att få sitta ner, reflektera över sig själv och finna vägar att ta sig framåt. De praktiska övningarna var bra utformade, sköna att göra och förklarades på ett enkelt sätt." /Linda Ottosson