introduktion till yinyoga

2020-04-20


Den här kursen riktar sig till dig som arbetar med hälsa (t.ex massageterapeut, hälsocoach, holistisk coach) som önskar lära dig grunderna i yinyoga. Efter kursen kommer du kunna rekommendera enkla yogaställningar och andningsövningar till dina kunder. Ett intyg skickas med post efter avslutad kurs. Du kan gå denna kurs för att bredda din kompetens inom hälsa och få ytterligare ett verktyg för att hjälpa din kunder till en bättre hälsa. Självklart kan du även gå kursen för att lära dig yoga- och andningsövningar för egen praktik. 

Det som är unikt med yinyoga är att det är enkelt och skonsamt att göra ställningarna på egen hand. De flesta kan göra ställningarna och de går att anpassa genom variationer och hjälpmedel, vilket vi kommer att gå igenom under kursen. 

Yinyoga
Yinyoga hjälper kroppen att bibehålla sin flexibilitet. Utövaren stannar flera minuter i varje ställning vilket gör yogaformen till en kombination av stretching och mindfulness. 

Praktisk information
Kursen är helt onlinebaserad och du går igenom materialet, som består av text och filmer,  på egen hand och i egen takt. Du har tillgång till materialet under en månad om ingenting annat är överenskommet.

Detta ingår i kursen

  • Genomgång av 15 yinyogaställningar
  • Tre andningstekniker
  • Yinyoga som yogaform
  • Fysiska och mentala fördelar
  • Övergripande om fascia och kroppens meridianer
  • Vad som är viktigt att tänka på
     
Kursmaterialet består av cirka 90 min youtubebaserade filmer. Det ingår även 7 pdf-texfiler
som går att ladda ner.

Är du massageterapeut?
Efter kursen kommer du att kunna rekommendera enkla yogaställningar till dina kunder, så att de får med sig enkla övningar som de kan göra mellan behandlingarna.

Är du hälsocoach?
Efter kursen kommer du att ha ytterligare ett verktyg och mer kompetens för att kunna guida dina kunder till en bättre hälsa?

Är du holistisk coach?
Under kursen får du flera verktyg för att kunna hjälpa dina kunder uppnå en bättre hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Betalning sker via kortbetalning eller faktura. 
1125 kr

"Jättebra material med tydlig information om olika ställningar och deras nytta." /Ulla S Blomdal

"
Pedagogiskt upplagt, tydligt, bra information och lugnt tempo. Man vill gärna lära sig mer."/Jenny

"Tack för en härlig kurs :) Med ditt lugna sätt att visa övningarna på och samtidigt få instruktionerna i pdf-format ger det mig verktygen jag sökte till min reikiverksamhet. Den kommer passa både mig och mina reikiklienter"/Lotta/Lotus Reiki

"Tydliga och pedagogiska instruktioner. Bra med PDF -filer efter varje instruktionsfilm, toppen. Det här blir fint att ha med mig i min roll som Stresscoach. Tack!/Hanna Zetterlund