retreat på sillvik

29-31 maj 2020


Vad skulle det innebära för dig att under en helg helt och fullt fokusera på dig själv?

Vidga dina sinnen med hjälp av helande yoga, doftmeditation, skogsbad och samskapande mandalas på Sillvik. Ge utrymme för dig och din kropp att kunna ta emot vårens magi. Den magin får du genom att öppna upp dina sinnen och landa i nuet, vilket är just där du finner verklig lycka och livskvalitet. 

Sillvik, som från början var ett säteri, drivs sedan maj 2019 av föreningen Sillviks vänner. Vi är stolta över att få leda det första yogaretreatet på denna konsthistoriska plats omgiven av en bokskog och sjön Mälaren. Sillvik är beläget i Botkyrka och det går att ta sig dit med bil eller en buss som stannar en 4 km lantlig promenad från Sillvik. 

Helgens tema - SINNESRO!
Sinnesro får vi genom att vidga våra sinnen, vilket hjälper oss få tillgång till kreativitet, närvaro och livsglädje. 

Ladda ner programmet: 

Vi som håller i retreatet: 
Sara Sundgren är utbildad inom hjärnkunskap, eteriska oljor och har sedan länge haft ett intresse för meditation och mindfulness. Elin Starrin är yogalärare, yinyogainstruktör och har tidigare hållit i yogaworkshops, framförallt med syfte att öka självkänslan. 

Plats:
Sillvik, Sturehov 
145 90 Botkyrka

Pris: 
3000 kr

Detta ingår: 
Bäddad säng i sovsal, 2 middagar, 1 brunch, 1 frukost, 1 matig fika, yoga och andra aktiviteter för din sinnesro. Det enda du behöver tänka på är att ta med dig din yogamatta och en filt. 

På Sillvik kan du bada i bastun och i Mälaren. För behov är det torrdass eller skogen som gäller. :)

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret samt  betala in 500 kr i anmälningsavgift till bankgiro 5185-5583 (ange ditt namn). Observera att denna avgift sedan dras av på fakturan som skickas via mejl närmare inpå retreatet.